Ingrediencie:
5 ks zemiaky
150 g čerstvého listov špenátu
200 g bryndza
3 ks cibuľa
1 vajce
soľ
čierne korenie
rozmarín
domáca vegeta (sušená koreňová zelenina s bylinkami)
olivový olej
1 smotana na varenie alebo šľahačka
Ingrediencie:
5 ks zemiaky
150 g čerstvého listov špenátu
200 g bryndza
3 ks cibuľa
1 vajce
soľ
čierne korenie
rozmarín
domáca vegeta (sušená koreňová zelenina s bylinkami)
olivový olej
1 smotana na varenie alebo šľahačka
Zemiaky a cibuľu si ošúpeme, umyjeme a nakrájame na kolieska. Bryndzu si dáme do misky a zmiešame ju s trochou smotany na varenie, soľou a koreninami. Hotovú zmes potom vrstvíme na zemiaky. Postupne ukladáme na plech všetky ingrediencie. Striedavo najprv zemiak, cibuľa, bryndza a špenát. Pokvapkáme olivovým olejom a dáme piecť na 180 C. Smotanu na varenie zmiešame s vajíčkom a koreninami a tesne pred dopečením zemiakov ich zalejeme a dáma zapekať. Dobrú chuť.